Yoga

Yoga heeft me geleerd van mezelf te houden, daarom hou ik van yoga

Yoga is bij uitstek geschikt om jouw gevoelige gestel te helpen (soms) heftige prikkels te verwerken. Yoga vermindert je stress, maakt je lichamelijk sterker en leert je beter met je emoties om te gaan. Door een combinatie van beweging, ademhaling en meditatie leer je jezelf op te laden van binnenuit. Door regelmatig yoga te beoefenen creëer je de rust en ruimte voor jouw unieke zelf, jouw spirit, zodat je 100% jezelf durft te zijn.

Levensstijl

Yoga is een hele oude levensfilosofie (3000+ jaar oud) uit India die mensen kan helpen lichaam en geest te verbinden. Minder gewichtig gezegd: Yoga is een manier om lekker in je vel te zitten. Door onze yogalessen hopen we jou te inspireren bij het ontdekken van, en omgaan met je (gevoelige) zelf.

Iedereen uniek!

Ieder lichaam is uniek! De een heeft baat bij een pittige, actieve yogales, de andere wil liever een rustige manier van yoga, of alleen mediteren. We kunnen samen ontdekken wat bij jou past. Ook is het mogelijk om op aanvraag een privéles te boeken. Ga dan naar de connect pagina en vul het contactformulier in.

Welkom!

TrulYou geeft al verschillende soorten yogalessen op een aantal plekken in Haarlem. Je bent van harte welkom een les uit te proberen. Deze yogalessen worden gegeven onder de naam Freespirit Yoga. Freespirit Yoga is onderdeel van TrulYou. Jitske  geeft de meeste lessen.

Note: Vanwege de Corona crisis gaat alleen de Vinyasa yogales op zondagochtend bij Urban Flow door. Les wordt live gestreamd via Zoom. Je kunt je aanmelden op UrbanFlow.

Vaste yogalessen die we al geven:

Waar?
Soort Yoga?
www.urban-flow.nl Vinyasa strong flow
www.sportschoolnijhoff.nl Hatha-flow yoga
Wanneer?
Hoe laat?
Zondagochtend 09:00 – 10:15
Woensdagochtend 09:00 – 10:00

Aanmelden voor les Urban-Flow via Fitmanager op de website.
Aanmelden voor lessen bij Nijhoff via Virtuagym op de website.

Yogafilosofie

Yoga is een levensstijl en filosofische stroming. Het is geen godsdienst, hoewel er Yogastromingen bestaan die er religie aan verbinden. Yoga is al vele jaren oud, meer dan 3000 jaar. In het zuidwesten van Azië zijn bij opgravingen voorstellingen gevonden van mediterende mensen.
Deze afbeeldingen dateren van 1500 voor Chr. Ook de Upanishads, de oudst bekende Yoga geschriften, dateren van 900 tot 400 voor Chr.

Inschrijven

Profiteren van een aantrekkelijk korting

Contact opnemen