Yoga

Yoga heeft me geleerd te houden van wat is, in plaats van te missen wat er niet is.

Yoga is bij uitstek geschikt om je lichaam en de processen in je lichaam te helpen versterken of juist te balanceren. Yoga vermindert je stress, maakt je lichamelijk sterker en leert je beter met je emoties om te gaan. Door een combinatie van beweging, ademhaling en meditatie leer je jezelf op te laden van binnenuit. Door regelmatig yoga te beoefenen creëer je ruimte voor jouw unieke zelf, jouw spirit, zodat je echt en oprecht jezelf kan zijn. 

Iedereen uniek!

Ieder lichaam is uniek! De een heeft baat bij een pittige, actieve yogales, de andere wil liever een rustige manier van yoga, of alleen mediteren. We kunnen samen ontdekken wat bij jou past. Ook is het mogelijk om op aanvraag een privéles te boeken. Ga dan naar de connect pagina en vul het contactformulier in.

Welkom!

TrulYou geeft al verschillende soorten yogalessen op een aantal plekken in Haarlem. Je bent van harte welkom live mee te doen (met in achtneming van de corona maatregelen) of online.

Vaste yogalessen die we al geven:

Waar?
Soort Yoga?
www.urban-flow.nl Vinyasa strong flow
www.sportschoolnijhoff.nl Hatha-flow yoga
Wanneer?
Hoe laat?
Zondagochtend 09:00 – 10:15
Woensdagochtend 09:00 – 10:00

Aanmelden voor les Urban-Flow via Fitmanager op de website.
Aanmelden voor lessen bij Nijhoff via Virtuagym op de website.

Yogafilosofie

Yoga is een levensstijl en filosofische stroming. Het is geen godsdienst, hoewel er Yogastromingen bestaan die er religie aan verbinden. Yoga is al vele jaren oud, meer dan 3000 jaar. In het zuidwesten van Azië zijn bij opgravingen voorstellingen gevonden van mediterende mensen.
Deze afbeeldingen dateren van 1500 voor Chr. Ook de Upanishads, de oudst bekende Yoga geschriften, dateren van 900 tot 400 voor Chr.

Profiteren van een aantrekkelijk korting

Contact opnemen