Find what works for you!

Wat is yoga eigenlijk? Wierook en wijde pofbroeken? Chanting en core flow? Diep spiritueel alternatief, spelend leren, hip hot and happening? Laten we de vraag omdraaien. Wat is yoga voor jou? We kunnen allerlei fantastische effecten van yoga noemen. Maar, het mooiste is als je die effecten zelf kunt ervaren in een van onze lessen. 

Daarom de naam Your Ecology, omdat hoe iets voor je voelt van jou, is en wat je daarmee doet ook. Verken jezelf, ontdek, en ontwikkel jezelf door het beoefenen van yoga. Jij leeft volgens jouw waarden, wensen en dromen. 100% jezelf.  Klik en kijk op ons rooster voor het lesaanbod! Weet je niet zo goed wat te kiezen of hoe te beginnen met yoga? Neem gerust contact met ons op, of met de studio van jouw keuze.

LET OP: Op dit moment geeft Jitske geen lessen ivm langdurige uitval (botbreuk). De yogalessen worden waargenomen met docenten van de studio’s waar Jitske lesgeeft. 

Yoga van Oudsher

Van oudsher is yoga een Indiase levensfilosofie die lichaam en geest verbindt zodat je je ziel kunt zijn. Yoga komt van het Indiase woord Yuj, wat juk betekent. Een juk verbindt twee delen met elkaar, om bijvoorbeeld 2 emmers te kunnen dragen. Lichaam en geest dragen elkaar. Soms zijn ze uit hun evenwicht. Yoga helpt je dat evenwicht weer te vinden, een leven lang, elke keer op nieuw.

~Yoga is de reis van jezelf, door jezelf , naar jezelf ~

B.K.S. Iyengar grondlegger Iyengar Yoga