Free Your Spirit ~ Do Yoga

Wat is yoga eigenlijk? Wierook en wijde pofbroeken? Chanting en core flow? Diep spiritueel alternatief, of hip hot and happening? 

Laten we de vraag omdraaien. Wat is yoga voor jou? We kunnen allerlei fantastische effecten van yoga noemen. Maar, het mooiste is als je die effecten zelf kunt ervaren in een van onze lessen. 

Daarom de naam Free Spirit, omdat jij bepaalt hoe iets voor je voelt en wat je daarmee doet. Verken jezelf, ontdek, en ontwikkel jezelf. Jij leeft volgens jouw waarden, wensen en dromen. 100% jezelf.  Klik en kijk op ons rooster voor het lesaanbod! Weet je niet zo goed wat te kiezen of hoe te beginnen met yoga? Neem gerust contact met ons op, of met de studio van jouw keuze.

Ajā

We geven lessen volgens het door TrulYou ontwikkelde Ajā principe. Ajā komt uit het Sanskrit (oude Indiase taal) en betekent “de natuur” en “geit”. Dus vooruit met de geit… Het betekent dat je yoga beoefent naar jouw natuur. Iedereen is anatomisch anders gebouwd, heeft andere dingen meegemaakt, leert anders en heeft daardoor verschillende redenen om yoga te beoefenen. De uitwerking van een yoga practice kan dus voor iedereen verschillen. Wij passen Ajā toe in al onze lessen. Van stevige Vinyasa Flow Yoga, tot ontspannende Restorative Yoga. Weten waar en wanneer we lesgeven? Klik op het lesrooster.

Yoga van Oudsher

Van oudsher is yoga een Indiase levensfilosofie die lichaam en geest verbindt zodat je je ziel kunt zijn. Yoga komt van het Indiase woord Yuj, wat juk betekent. Een juk verbindt twee delen met elkaar, om bijvoorbeeld 2 emmers te kunnen dragen. Lichaam en geest dragen elkaar. Soms zijn ze uit balans. Yoga helpt je die balans weer te vinden en te houden, een leven lang.

Namasté   ~ het licht in mij, buigt voor het licht in jou ~