Jitske

Free spirit

Opgegroeid in een “jaren 70” gezin ben ik echte free-spirit.✌
Ravotten in de natuur, dansen, zingen, schilderen, tekenen, boeken verslinden, leren, vallen en opstaan. Sfeergevoelig, een onverklaarbaar innerlijk weten en heel goed aanvoelen wat anderen nodig hebben. Ik was anders, werd er in mijn vroege jeugd gezegd… en, wat is anders? Zijn we niet allemaal ons unieke zelf en worden we er vanaf onze vroege jeugd al op gewezen dat je met “de normale stroom mee moet”?

Yoga & Meditatie

In 2005 begon ik met een yoga-opleiding in Den Ilp bij het Raja Yoga-instituut . Gegrepen door de werking van de yoga deed ik na de Raja opleiding nog meer opleidingen en trainingen, onder andere tot Restorative yogadocent. Yoga bleek de sleutel tot zo veel meer dan alleen fysieke yoga voor het lichaam. Ik leerde er écht voor mezelf te zijn zonder egoïstisch te worden, mediteren en eeuwenoude yogafilosofie toe te passen in mijn dagelijks leven.
“Yoga heeft me geleerd dat alle aspecten van mijn lichaam, geest en ziel één zijn. Dat het een niet zonder het ander functioneert. Je hebt alle delen nodig om jezelf te kunnen zijn en om in harmonie te kunnen leven”.

Massages

Zo’n 15 jaar geleden begon ik met masseren, na het behalen van mijn klassieke massage diploma bij Ziyuli in Almere. Ziyuli betekent het zelfhelend vermogen van je lichaam activeren door middel van aanraking. Dit ligt direct in het verlengde van de filosofie van TrulYou. Ook behaalde ik via Ziyuli mijn hotstone massage diploma. De opleiding tot klankschaalmasseuse heb ik gedaan bij Zonnevlecht opleidingen in Den Bosch. Klankschaalmassages zijn een eeuwenoud ritueel om door middel van trilling en geluid het lichaam te laten ontspannen en helen. Ik pas ook Reiki toe tijdens mijn massagesessies. Deze Japanse vorm van energetisch aanraken leerde ik van een tante. Zij nam mij in mijn vroege jeugd al mee in het Zen Boeddhisme en Oosterse geneeswijzen.

Coaching

Ik heb heeft diverse coachingsopleidingen gedaan. De post HBO opleiding voor Hoogegevoeligheidsdeskundige bij Hooggevoelig Heel Gewoon heeft voor mij de basis gelegd voor mijn Coaching praktijk. Daarnaast deed ik een opleiding kindercoaching en op het moment studeer ik kinderpsychologie.
Ook heb ik diverse NLP trainingen gevolgd om meer te weten over hoe het werkt in je brein en hoe wij prikkels verwerken.

Voeding

Voeding speelde altijd al een belangrijke rol mijn leven. Ik ben dol op lekker eten en ik kook graag. Intuïtief vertrouwde ik al jong op wat mijn lichaam wel en niet goed kan verteren. Toen recente studies uitwezen dat onze darmen ons tweede brein zijn, kon ik mijn geluk niet op. Met behulp van van natuurvoedingskundige Suzanne Rotteveel van Oogstgoed kijk ik in consulten waar jouw voedingsbehoeften liggen. Ervaar je veel spierspanning bijvoorbeeld, dan heb je misschien meer magnesiumrijke voeding nodig. Ook kan voeding van invloed zijn op je gemoedstoestand, wat handig kan zijn, als je sneller uit balans bent. Je spijsvertering is namelijk net als je vingerafdruk, uniek en persoonlijk.

Profiteren van een aantrekkelijk korting

Contact opnemen