Jitske

Héej! Wat tof dat je hier bent! Omdat we dol zijn op toffe, leuke, lieve en gezonde dingen hebben we met TrulYou een prachtig buffet samengesteld waarop allerlei dingen te vinden zijn die jou kunnen helpen lekker(der) in je vel te zitten. Daarom vind je bij ons meerdere diensten, producten en merken onder één dak, net als in de (biologische) winkel. Jij kiest wat jij nodig hebt, en wat bij jou past.

Ik ben Jitske, bedenker en oprichter van TrulYou. Ik woon met mijn gezin op een super toffe plek tussen stad en strand in Haarlem. Dichtbij het bos, de duinen en de zee, waar we vaak te vinden zijn. Zelfs de kleuren van deze website vertegenwoordigen het strand en de zee

Ik ben dol op mijn kids, yoga, koken en eten. Ik beleef intens en lach graag. Ik vind mega veel dingen leuk, ben leergierig, en ook snel overprikkeld. Maar vooral ben ik…. 100% mezelf.

Daarom creëerde ik TrulYou. Omdat wij een (virtuele) veilige haven willen zijn waar iedereen welkom is, zonder oordeel over jezelf en anderen. Elkaar te inspireren met de mooie mensen die we zijn. Vanuit het Engels vertaald betekent truly you “(opr)echt jezelf”. Jezelf volledig accepteren zoals je bent, geeft je rust en grond. Voordat je je dromen en wensen kunt waar maken heb je vruchtbare en veilige grond nodig om te groeien en te ontwikkelen. Welkom thuis, we zien je graag!