Mijn verhaal

Iedereen heeft een verhaal te vertellen en wijsheid uit te dragen.

Hey! Wat leuk dat je er bent!

Misschien vraag je je af, wat is dát op de banner. Het is een “maze”, Engels voor doolhof.  Het doolhof staat voor de zoektocht door jezelf, naar jezelf. Soms is het glashelder welke kant je uit wilt, andere keren is het een zoektocht. Ik loop graag een stukje met je mee op je pad, als coach, als yogajuf, als…

Jitske…. Moeder, partner, free-spirit, eco yogi, coach, masseuse, groen, duurzaam en vooral…, mezelf. Daarom richtte ik 2 jaar geleden TrulYou op. Omdat iederéén zichzelf mag zijn. Met álles wat jou tot jou maakt.

TrulYou is afgeleid van het Engelse Truly Yours, of Yours Truly. Vroeger werd dit als afsluiting onderaan brieven gebruikt en betekent: Oprecht de jouwe. Ik vond dit altijd zo prachtig en romantisch. En, voordat je jezelf opr-echt aan iemand geeft, is het fijn dat je er ook voor jezelf kunt zijn. Dat je oprecht van jezelf bent. Voor mij betekent TrulYou dan ook echt en oprecht jezelf zijn. Zeker wanneer de wereld je overweldigt in gevoel, geur, kleur, geluid en smaak. Merk je dat je rust nodig hebt, pak die rust. Spreek jezelf uit met respect voor de ander, zonder dat je “bang” bent dat je een ander te kort doet, of dat anderen iets van je vinden. Natuurlijk zijn er momenten waarin het handiger is jezelf te beheersen terwijl je eigenlijk zou willen schreeuwen. En ook in die situaties kun je ervoor kiezen gewoon (bij) jezelf te blijven.

Totaal concept TrulYou

Door yoga te beoefenen leer jezelf en je grenzen ontdekken. In elke yogahouding maak je opnieuw kennis met jezelf. Het leert je te aarden en je balans te houden. Massages brengen je uit je hoofd in je lijf. Wanneer goed uitgevoerd, activeren ze het zelfhelend vermogen van je eigen lichaam. Coaching  is daar een mooie aanvulling op, als steuntje in de rug. Je hoeft het niet alleen te doen. Ook heb ik geleerd dat gerichte en goede voeding bijdraagt aan goed in je vel zitten. Het kan zelfs werken als medicijn. Zo ontstond in 2018 het totaalconcept van Trulyou. Iedereen is anders en heeft dus een andere mix nodig om lekker in zijn of haar vel te zitten, daarom kun je bij TrulYou kiezen uit verschillende manieren om je fijn te voelen. Luister vooral naar wat JIJ (en/of je kind) nodig hebt. Bij mij op de yogamat, of  in de praktijk kun je 100% jezelf zijn. Veilig en oprecht.

Lees meer….

Profiteren van een aantrekkelijk korting

Contact opnemen