Coaching

Een goede coach is iemand die je laat doen wat je moeilijk vindt, zodat je kunt zijn wie je altijd al wilde zijn. 

Jitske heeft zich gespecialiseerd in coaching voor kinderen en volwassenen die prikkels en daardoor hun leven, intenser ervaren. Iedereen is in zekere mate gevoelig voor invloeden van buitenaf, alleen de ene persoon kan dat beter filteren dan de andere. Lees hieronder hoe Jitske jou en/of je kind zou kunnen begeleiden. Voor prijzen scroll je naar beneden of veeg je omhoog.

Jongeren 13+ en Volwassenen

Wil jij je fantastisch voelen? Wil jij steviger staan wanneer de wereld je soms overweldigt? En hoe ga je ermee om als je intens moe bent na een leuk feestje of een zakelijke bijeenkomst? Merk je dat je anders reageert op geluid, geur, kleur en aanraking? Ben je gevoelig voor burn-outs en kun je snel heftig emotioneel uit balans raken?
Jitske begeleid jou in het herkennen en erkennen van je gevoeligheid. Ze laat je kennismaken met diverse methodes die je kan inzetten zodat je moeiteloos jezelf kunt zijn. Nieuwsgierig? Maak een afspraak voor een intake door dit formulier in te vullen. Wil je weten welke kenmerken bij (hoog)gevoelige personen horen, doe dan de test.

Kinderen en ouders

Wil jij je kind graag helpen, omdat je kind vaak het gevoel dat het “anders” is dan de rest? Kan je kind soms uit zijn of haar vel springen wanneer iets niet gaat zoals gewend of gedacht? Heeft je kind vaak buikpijn zonder “aanwijsbare” reden. Reageert je kind vooraf heftig op gebeurtenissen als verjaardagen en vakanties? Grote kans dat je kind gevoelig(er) is voor prikkels die door anderen als alledaags ervaren worden. Twijfel je? Doe dan hier de test.

Begeleiding & Prijzen

Jitske begeleid jou bij het inzetten van je eigen (hoog) gevoeligheid of die van je kind als kracht. Ze leert je met verschillende technieken hoe je je eigen energie, of die van je kind effectief kan managen zodat je lekker kunt leven. Ook gaat ze in op hoe jouw energie of die van je kind van invloed kan zijn op jouw gezinssituatie, én hoe daar als gezin mee om te gaan.
Wil je meer weten, of een intake aanvragen? Bel 06 28861713, vul het intake formulier in op de Connectpagina of stuur een email naar info@trulyou.nl.

 • Prijzen:
  * Intake: 30 minuten = gratis
  * Coaching ouder en kind 75 minuten = €65,00 inclusief BTW
  * Coaching volwassenen 60 minuten = €60,00 inclusief BTW
  * Coaching tiener / jong volwassene 60 minuten = €55,00 inclusief BTW
  * Coaching alleen ouder(s) 60 minuten = €60,00 inclusief BTW

De coachingspraktijk van TrulYou is SKJ geregistreerd.
Expertises: Coaching, Kindercoaching, HSP Coaching, Traumaverwerking door lichaamswerk, Restorative Therapy.

Profiteren van een aantrekkelijk korting

Contact opnemen